Joyce Jewellery – QVB, Sydney

2009

A high-end jewellery shop with a contemporary aesthetic emphasised through the use of simple geometry and clean lines The shop is narrow and by creating an asymmetrical layout we were able to create an illusion of space whilst meeting all the practical requirements of an operating shop. A dramatic curved wall divides the space between public and staff and not only forms part of the display but houses point of sale equipment and provides staff an area to compete administrative tasks and storage. The selection of finishes such as fabric panels, glass beaded wall furniture forming a seating area we were able to create a sense of luxury and an inviting replaced atmosphere for both young and old to peruse the treasures set before them.

Area: 41.4 sqm

Close